projekty

Kanceláře společnosti Credit Suisse / Winterthur

Jedná se o rekonstrukci 4. nadzemního podlaží kancelářských prostor v historické budově v Lazarské ulici. Stavebně jsou prostory maximálně uvolněny, požadované členění je řešeno přestavitelnými příčkami. Vznikly buňkové i menší halové kanceláře, oddělené přestavitelnými prosklenými i plnými příčkami nebo skladbou nábytku. Prosklené části jsou opticky odcloněny křížkovým vzorem s motivem helvetských křížů. V takřka celém prostoru je navržen nový podhled z dřevěných lamel. Při řešení barevnosti interiéru byly využity firemní barvy švýcarské společnosti Winterthur – bílá, černá, oranžová a odstíny šedivé

další projekty

Centrum Malešice – ByTy Malešice
Centrum Malešice – ByTy Malešice
Hradec Králové, Masarykovo náměstí s kašnou
Hradec Králové, Masarykovo náměstí s kašnou
Kanceláře společnosti Credit Suisse
Kanceláře společnosti Credit Suisse